Portugisiska ligan

 
Födda 5 mars 2022
 
Tik: Honey Creek´s Paris (Merci) SE52584/2016
Hane: West Coast Tollers Bounty (Allwin) SE23772/2018
 
Inavelsgrad: 1,6%
 
Namn Kön HD ED Ögon MH Merit Övrigt
Honey Creek´s Sporting (Knox) Hane            
Honey Creek´s Porto (Pops) Hane            
Honey Creek´s Benfica (Aila) Tik            
Honey Creek´s Maritimo (Clay) Hane            
Honey Creek´s Santa Clara (Leia) Tik            
Honey Creek´s Braga (Lykke) Tik            
Honey Creek´s Estoril (Derby) Hane            

 

 
Om kombinationen:
Jag tror mycket på Merci och Allwin och tycker att de kompletterar varandra väl. För Mercis del och i linjerna bakom så finns det mycket tryck och Allwin är en väldigt balanserad och cool hane vilket är precis vad jag sökte efter då jag letade hane till henne. De är båda väldigt sociala och har en stor will to please. Gillar att arbeta gör de båda två och är allround. De är också vänliga och går bra ihop med andra hundar. 
 
Info om Merci:
Honey Creek´s Paris "Merci"
Född 10 sept 2016
HD: A
ED:UA
PRA-prcd, hereditärt fri
Ögonlyst UA
Bor i Alingsås hos fodervärd
Utställd i juniorklass med Very Good
Tävlar i agility
Mentalbeskriven med godkänt skott
Om Merci:
Merci är en liten tik som är trevlig och social. Hon jobbar tyst med stor will to please. Hon är en gosig hund och tar varje chans hon får med att sitta i knät och mysa. 
 

 
 
Info om Allwin:
West Coast Tollers Bounty "Allwin"
Född 22 mars 2018
HD: B
ED: UA
PRA A (Normal)
DE Clear by parents
Ögonlyst UA
Bor i Göteborg
2 st Cert flera CK och reserv Cert
Herning BOB, CACIB, CAC Cruft qualified
Svensk Viltspårschampion
Rallylydnad RLD N RLD F
Genomförd BPH med skott
 
Om Allwin (skrivet av matte): Allwin är en mycket trevlig och trygg kille som är tyst och fokuserad vid träning. Han är social, glad, lugn och balanserad. Allwin är otroligt mysig och gillar att gosa med alla. Han är en fantastisk familjehund och är lätt att ha med överallt. Vi upplever honom som mycket smart och lättlärd. Han är väldigt nyfiken och vill alltid vara med på allt vi gör och se vad som händer.  

Han älskar att träna allt möjligt. Han tävlar i lydnad, rallylydnad, utställning och tränar även för start i bruks spår, Htm och Nose Work. Han har startat på ett tollingjaktprov.

Allwin är viltspårschampion och har titlar även i lydnad och rallylydnad.

I lydnaden är han uppflyttad till klass 1 och i rallylydnaden tävlar han i avancerad klass. I Nose Work har han ett godkänt doftprov i klass 1 men har inte tävlat ännu.

När det gäller utställning så har han på samtliga 17 utställningar fått bedömning excellent. Han har bland annat erhållit två cert i Sverige och två cert i Danmark, två BIR, ett Cacib, en kvalilficering till Crufts 2022 samt tre reserv-cert. Allwin tycker att det är superkul att visa upp sig och viftar glatt på svansen i ringen.

I jaktträningen är hans bästa egenskaper att han är tyst, har grym stadga, apporteringsglädje och fantastiska avlämningar. Han har än så länge startat på ett jaktprov men inte gått till pris.

De aktiviteter Allwin gillar mest är nog att apportera, simma och att spåra. Han tycker också att momentet fritt följ är väldigt kul och älskar att bjuda på beteende och försöka lista ut vad som ger belöning. Trixträning är också skoj. Han gillar när det händer saker men har lätt för att slappna av när inget händer och det är paus eller vilodagar.

Han har genomfört ett kanonbra BPH med skott och även gjort FB-R (funktionsbeskrivning retriever)